Número de Contacte - Fax: (+34) 977 44 11 71
Horari d'atenció: dimarts i dijous de 9h a 13h.

El nostre blog

FESTIVAL EN BENEFICI DE L'ASSOCIACIÓ DE PARKINSON DE TERRES DE L'EBRE

Postejat en Notícies el Dimecres, 19 abril 2017.

FESTIVAL EN BENEFICI DE L'ASSOCIACIÓ DE PARKINSON DE TERRES DE L'EBRE

Donem veu al Parkinson és el títol escollit pel Festival Benèfic de l’Associació Parkinson Terres de l’Ebre. Aquest és realitzarà el proper dijous 20 d’abril al Teatre Auditori Felip Pedrell de Tortosa i compta amb la col·laboració d’una dotzena de grups del territori. La presidenta de l’entitat, Núria Samper, ha explicat que l’objectiu és recaptar diners per atendre les necessitats dels afectats però també donar a conèixer la malaltia.

Els actes començaran a les 20 hores amb un berenar-sopar a l’exterior de l’auditori i es comptarà amb l’actuació de Imma de “Sopa” i la rondalla dels Alfacs. A partir de les 21:30 es realitzarà el concert benèfic. La vicepresidenta de l’entitat, Pepa Martín, ha explicat que en el concert hi haurà sorpreses.

Entre d’altres està previst la participació de Quico el Célio el Noi i el Mut de Ferreries, Joan Rovira, Pepet i Marieta, Montse Castellà, el Cor Flumine o Muniatto Show. Les entrades anticipades costen 10 euros i a taquilla 12 euros. Es poden comprar a les botigues de Germans Marin o bé fer una reserva trucant al 619308958.

 

Comentarios (338)

Déje un comentario

Estás comentando como invitado. Autentificación opcional debajo.