Número de Contacte - Fax: (+34) 977 44 11 71
Horari d'atenció: dimarts de 17h a 20h.

Associació d'Afectats de Fibromiàlgia, Fatiga Crònica i Sensibilitat Química

Qui som?

 

L’Associació d'Afectats de Fibromiàlgia, Fatiga Crònica i Sensibilitat Química és una entitat sense ànim de lucre de persones amb diferents afectacions com la  Fibromiàlgia, Fatiga Crònica o per exposició a substàncies químiques de manera casual (productes de neteja, plagicides, dissolvents, etc.), utilizades en el lloc de treball o en altres espais públics o privats.

Presoners del dolor i la fatiga.

Son malaltiesque en general, no tenen sempre curació, afecten a la nostra salut física, psíquica i social. La seva problemàtica, encara esta poc reconeguda, i es desconeixen tractaments donada la diversitat dels símptomes. Es caracteritzen per un dolor difús i continuat de l'aparell locomotor, fatiga i trastorns del son. En el cas de la SQM, moltes vegades, implica una intolerància medicamentosa, cosa que la fa més vulnerable, si tenim en compte la manca d'unitats específiques per el seu abordatge.

L'Associació, proporciona l'ajuda i orientació necessàries per tal de millorar, en lo possible, la qualitat de vida de les persones afectades i del seu entorn. Afecta a dones i homes, majoritariament a les dones.

L'Associació, compta amb la col·laboració desinteressada d'advocats i professionals, per facilitar puntualment assessorament legal, que ajudi a les persones, davant de conflictes relacionats amb les diferents problemàtiques que genera la malaltia.

Si pateixes alguna d'aquestes malalties, no dubtis en posar-te en contacte amb nosaltres. Associat i unides farem pinya per defensar tot allò que més convingui per millorar la nostra salut, les nostres necessitats socials i laborals.

 

Qui fem?

- Taller d'entrenament de la memòria: Dilluns de 17:30 a 19:00h.

- Taller de manualitats: dimecres de 17:00 a 19:30h.

- Atenció personalitzada per treballadora social: Dilluns tarda (trucar abans).

- Sortides, xerrades i tallers durant l'any per donar a conèixer la malaltia i la nostra Associació.

Contacte:

Telèfon: 977 44 11 71 (Dilluns de 17:30 a 20:00h i dijous de 18:00 a 20:00h).

També podeu contactar al 649273817

Email: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.